RUKUN TETANGGA SAYA

Friday, 8 July 2011

Adam Rayyan Bin Khairul Azhar

dh lama sgt dh aku x msukkan entry baru kat blog aku ni..nsib baik la blog aku ni wjud agi...
actually aku bukn mlas nak msukkan entry kat sni, tp aku nak kmpul dlu cite sblum aku update blog aku ni..pas 2 anti sedebuk la entry aku msukkan..bru syok..hahahhaha..

ok entry kali ni aku nak cite sal anak buah aku yg bru je di teran oleh akak aku msa 7/7/2011..eh korang jgan pelik lak...ari 2 aku ckp 25/6/2011 kan..haa yg 2 akk aku yg kat selayang 2..ni akk aku yg kat penang lak..mklumla akk rmai sgt...hehe..

akk aku yg kat penang 2 lahir ank yg pertma..ngan berat 3.3 kg...nak tau x nma dia pe...?? eh lupa lak nak ckp, akk aku dpy baby boy..nma dia Adam Rayyan bin Khairul Azhar..perrgghh..nma moden 2...bese la zman skang kan..ane ade dh org ltak nma Khatijah, Salmah, Brahim....kalu ade pun nma2 tu, msti bila dh bsar org x pggil cm 2..msti dorang ubah ngan pggilan Katty, Sally ngan Burn..hahahah..lawak..lawak..

ok2 bbalik pda tajuk...mak aku cite kan, msa akk aku nak bsalin, mak aku pun join skali msuk labour room 2..smpai dpt pluang ptong tali pusatt anak akk aku agi 2...haha dh cam Matron dh mak aku ni...

ha weyh..ni la anak akk aku n mrangkap anak sdara aku yg ke 16 tu..comey x..ade gya2 aku x??? ( cam langit ngan bumi) hahahah...tp aku tgk cam muka akk aku  ade gak...pape pun korang prsan x blanket, bantal ngan tilam baby 2??? aku la yg plih wrna 2..kan aku dh cte kan kat entry sblum ni..ha ni la bkti nye..ahahhaah...
TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)