RUKUN TETANGGA SAYA

Saturday, 3 December 2011

I'M BACK.!!!!


fuhhhh~ ~ ~ ~ ~setelah sekian lama tak update blog akhirnya hari ni update jugak..bukan malas update tapi line slow la kat area Kluang tu..sebab tu nak update pun malas..hurmm...sekarang ni kat tempat praktikal yang ketiga..last praktikal..kat Hospital Jasin, Melaka..macam yang sebelum2 ni, kena kerja selama 2 minggu kat hospital sini..sebelum ni kena kerja kat Hospital Port Dickson, ngan Klinik Desa Parit Ibrahim Kluang, and sekarang kat sini pulak la..pejam celik, pejam celik macam tak percaya je kan dah nak masuk semester 6 (last sem)..ape yang aku tahu 26.12.11 dah kena daftar untuk last sem,,sekejap je kan..bulan 6 tahun depan dah exam kementerian then grade..wahhh..macam tak percaya je aku ni bakal dapat diploma in nursing dan bakal jadi staff nurse..hehe..mudah-mudahan senang la dapat kerja lepas grade nanti kan..amin......pape pun entry kali ni tak banyak sangat nak cerita sebab sedikit penat..maklumla baru sampai..penat angkat beg ngan kemas2 umah belum hilang lagi..so nak olah ayat panjang2 pun tak berapa ada feel..next time la kalau nak bermadah pujangga pun..hheheh..k ADIOS :)

TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)