RUKUN TETANGGA SAYA

Saturday, 11 June 2011

SUSAH SANGAT KE?????

susah sangat ke nak biar aku hidup happy cam org lain??????
aku pun teringin la..!!

bg la aku pluang..jgnla seksa aku cmni...!

watla cara cmne pun, sumenye dh terlambat,,dh x boleh kembali cam dulu la..

kite xde kuasa nak tolak takdir..walaupun perit, kna la time..!! ingat aku senang ke nak time n lupa sume ni,..???? x semudah 2 la aku nak lupa,..tp at least aku cube kan...?? ni ko x...

nape komen cm 2 kat fb aku?? malu tau x..
PAST is PAST...
jgn nak mention kat  fb aku yg aku ni awek ko n kononye kite ni bakal tunang bulan 12 ni..yg x leh bla siap mnjemput agi 2...tau kan fb leh rmai bca..

tolongla, aku baru je nak bina kehidupan baru...tlong jgn musnahkan...

ha pape pun aku nak ckp sorry teramat sangat sebab terpaksa remove ko dri fren fb aku..kalu aku berterusan fren ngn ko kat fb, of course ko makin menjadi2 wat sttment yg akan memalukan diri ko sndri...

fikir dulu sbelum wat pape..aku ase ko tau sngat2 kot hubungan kite dh xleh jadi cam dulu...
apa yg aku nak ckp skang, xde spe yg boleh ubah keputusan aku..keputusan aku MUKTAMAD...
KITE X KAN KEMBALI MACAM DULU..!!!
TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

PERCUTIAN DI WATERPARK GAMBANG

SYOOOOKKKKKK WOOOOOOOOOO......!!!
YIIIIIPPPIIIIIIIII........!!
hehehehe...petang tadi aku n family g waterpark gambang,,best nye la....

yg lawaknye aku ni, mula2 malu nak mndi..suar bsah pun paras lutut je,..
tp bila dh dtang angin gila aku ni, hbis r..berkocak air 2..dh cam bdak berendam dh..
ane x nye, sume permainan air kat situ aku nak try...

smpai ada gelongsor air 2 terang2 dh tlis "FOR KIDS ONLY" ..aku nak gak redah naik..
tp nasib baik la aku ni waras agi msa 2..sbb msa aku nak beratur naik glongsor 2, aku tgok yg depan n belkang aku sume nye kemetot2, s0 bru la aku dpt accept yg  sbenarnye aku ni "adult"...!!!

berendam start kol 10pagi smpai kol 4 petang..kecut hbis r lemak2 aku..nmpak kurus sikit masa 2..tp bila dh naik dri air 2, kembang balik r lemak2 aku kembali ke asal..hahahahahah..

excited nye pasal mandi sampai x sempat amik gambar..anti aku upload gmbar yg sempat aku snap je ek msa kat waterpark 2..gmbr2 yg lain ada kat kamera abg aku..next entry la aku msukkan, 2 pun kalu abg aku tag  gmbr2 2 kat fb aku...thanks sgt2 kat my siblings sbb layan kerenah gile aku tdi ...mmg release gile2 r tension n serabut pale yg aku alami selama ni..hehhe
TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

Thursday, 9 June 2011

alamak cmne ni..aku nak join benda ni..tp Ben Ashaari ckp last mlm selasa 7 Jun..
so how???? xpe la...korang just klik je la...hurrrmmmm...hampa  :(

TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

Tuesday, 7 June 2011

PapAn CeRiTa CiNtA aKu...

first aku nak story pasal kisah cinta aku yang x kesampaian..
x tau la nak sedih ke nak happy...
sbb kisah cinta aku ni agak rumit sikit..
leh wat kisah novel la..

starting dia cmni.....
bermula la kisah ~ ~ ~ ~ ~ ~
 aku ada knal ngn sorang mamat ni dri housemate aku gak la..
aku knal msa 14 / 2 / 2010...
msa 2 aku hingusan agi...first kenal aku suspect pun nak 
sies ngan dia sebab dia duduk berlainan kutub ngan aku..
tp bila dah lma2 kenal, btambah la plak ayang kat dia..ecece cewaahhh...
bermula la bibit2 cinta romeo & juliet berlainan kutub.hhahahaha
aku starting couple ngn dia 4 / 3 / 2010
mula nye aku x nak ngn dia sbb aku x leh lupakan agi kat first love aku...alamak,kantoi r...hehe
ckap sal first love, anti la aku cite kat entry yang lain ek..mnarik gak sal kisah cinta aku yang 2..
hahahah..ok2 berbalik ngn kisah mamat romeo lain kutub 2..
aku accept dia sbb dia mintak couple ngan aku smapi 6kali..kbetulan, aku ni terlalu
taksub ngan no 6, aku pun accept la dia ngan ati terbuka utk 
jadikan pengganti 1st love aku 2..
hari makin ari aku dh makin tangkap cintan ngan dia...aduuuhhh cmne ni...aku cdang x nak r tgkap cintan sgt..sbb dia duk jauh...tp punye la nak jadikan cite, korang tau x mamat romeo lain kutub 2 sggup wat something yang watkan aku tharu..pdhal baru je knal n couple...nak tau x dia watpe???????
haaaaa....follow ler aku nye entry yg baru anti..bnyak nak cite ni....heheheh...


TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

DuNiA bArU

skang aku dh mula menjinakkan diri dalam ruangan blog..
sbb aku ase ruangan chating lain dh membosankan kot..haha
first of all aku nak mention kat sini from now aku akan up date
semua benda yang berkaitan dengan perjalanan hidup aku kat dalam blog ni
itu pun kalau aku rajin up date la blog ni..hahhahaha
spe2 yang berminat nak jadi follower aku, just like setiap kisah aku k..
maybe something yang bitter or sweet akan happen kat aku coming soon
atau yang dh lepas2 akan aku share kat blog aku ni...
aku akan update cite pasal aku sejak dari dalam rahim mak aku agi sampaila
zaman kolej aku skang dan yang akan datang..hahhahaahhaah...
just wait,read and klik like k  :)
TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)