RUKUN TETANGGA SAYA

Saturday, 11 June 2011

PERCUTIAN DI WATERPARK GAMBANG

SYOOOOKKKKKK WOOOOOOOOOO......!!!
YIIIIIPPPIIIIIIIII........!!
hehehehe...petang tadi aku n family g waterpark gambang,,best nye la....

yg lawaknye aku ni, mula2 malu nak mndi..suar bsah pun paras lutut je,..
tp bila dh dtang angin gila aku ni, hbis r..berkocak air 2..dh cam bdak berendam dh..
ane x nye, sume permainan air kat situ aku nak try...

smpai ada gelongsor air 2 terang2 dh tlis "FOR KIDS ONLY" ..aku nak gak redah naik..
tp nasib baik la aku ni waras agi msa 2..sbb msa aku nak beratur naik glongsor 2, aku tgok yg depan n belkang aku sume nye kemetot2, s0 bru la aku dpt accept yg  sbenarnye aku ni "adult"...!!!

berendam start kol 10pagi smpai kol 4 petang..kecut hbis r lemak2 aku..nmpak kurus sikit masa 2..tp bila dh naik dri air 2, kembang balik r lemak2 aku kembali ke asal..hahahahahah..

excited nye pasal mandi sampai x sempat amik gambar..anti aku upload gmbar yg sempat aku snap je ek msa kat waterpark 2..gmbr2 yg lain ada kat kamera abg aku..next entry la aku msukkan, 2 pun kalu abg aku tag  gmbr2 2 kat fb aku...thanks sgt2 kat my siblings sbb layan kerenah gile aku tdi ...mmg release gile2 r tension n serabut pale yg aku alami selama ni..hehhe
TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

3 comments:

Mr.Bun and Mrs.Gem said...

hye adult . seronok baca blog awak .

diya said...

adult??? hehe..sronok??? thanks...agi srnok kalu ko tlong wat header utk aku yg bru nak bljar ni..hehhee

Mr.Bun and Mrs.Gem said...

nak aku buat header ke ???? boleh2 tgah free ni . lambat takdilayan !