RUKUN TETANGGA SAYA

Tuesday, 7 June 2011

PapAn CeRiTa CiNtA aKu...

first aku nak story pasal kisah cinta aku yang x kesampaian..
x tau la nak sedih ke nak happy...
sbb kisah cinta aku ni agak rumit sikit..
leh wat kisah novel la..

starting dia cmni.....
bermula la kisah ~ ~ ~ ~ ~ ~
 aku ada knal ngn sorang mamat ni dri housemate aku gak la..
aku knal msa 14 / 2 / 2010...
msa 2 aku hingusan agi...first kenal aku suspect pun nak 
sies ngan dia sebab dia duduk berlainan kutub ngan aku..
tp bila dah lma2 kenal, btambah la plak ayang kat dia..ecece cewaahhh...
bermula la bibit2 cinta romeo & juliet berlainan kutub.hhahahaha
aku starting couple ngn dia 4 / 3 / 2010
mula nye aku x nak ngn dia sbb aku x leh lupakan agi kat first love aku...alamak,kantoi r...hehe
ckap sal first love, anti la aku cite kat entry yang lain ek..mnarik gak sal kisah cinta aku yang 2..
hahahah..ok2 berbalik ngn kisah mamat romeo lain kutub 2..
aku accept dia sbb dia mintak couple ngan aku smapi 6kali..kbetulan, aku ni terlalu
taksub ngan no 6, aku pun accept la dia ngan ati terbuka utk 
jadikan pengganti 1st love aku 2..
hari makin ari aku dh makin tangkap cintan ngan dia...aduuuhhh cmne ni...aku cdang x nak r tgkap cintan sgt..sbb dia duk jauh...tp punye la nak jadikan cite, korang tau x mamat romeo lain kutub 2 sggup wat something yang watkan aku tharu..pdhal baru je knal n couple...nak tau x dia watpe???????
haaaaa....follow ler aku nye entry yg baru anti..bnyak nak cite ni....heheheh...


TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

2 comments:

Mr.Bun & Mrs.Gem said...

cepat sikit entry kau tu . tak sabar sangat nak baca !

diya said...

aku nak post dh entry 2..bca la dlu yg ane aku dh post 2.next story tggu tau...hehehehehehe