RUKUN TETANGGA SAYA

Monday, 13 May 2013

HANYA TINGGAL KENANGAN - SALAM INGATAN


Eh...eh...syok pulak dah menaip...so nak masukkan lagi satu entry la..entry yang ni cik diya nak tujukan kat tempat cik diya keje sebelum ni..first of all cik diya nak minta maaf sangat-sangat sebab pergi tanpa sempat berjumpa dengan yang lain-lain. mungkin semua tak duga cik diya nak resign sebab selama ni kalau cik diya cakap nak resign, mesti tak jadi..konon nak resign, tapi esok lusa datang balik kerja kan..but, for this time cik diya betul-betul pergi tanpa ucapkan selamat tinggal kat sape2.

memang cara cik diya ni agak sikit keterlaluan, bukan sikit kot,banyak rasanya.tapi dengan cara ni je cik diya dapat buat untuk elakkan daripada cik diya nangis airmata darah..hehehe. actually cik diya memang langsung tak nak berhenti. sayang nak tinggalkan tempat yang dh banyak ajar cik diya erti kehidupan, persahabatan dan kekeluargaan. tapi atas sebab-sebab tertentu cik diya terpaksa resign.

by the way thanks a lot pada semua staff poliklnik & surgery area kajang yang dah banyak tunjuk ajar cik diya termasuk jugak dengan doktor-doktor yang dah banyak curahkan ilmu kat cik diya. pada Dr.Azman, cik diya minta maaf sangat-sangat sebab sepanjang jadi internal dktr, cik diya dh banyak buat silap, tersalah bicara ataupun terlanjur perbuatan. cik diya doakan dktr berjaya dalam mengembangkan dunia bisnes dktr :) dan menjadi hacker yg terkemuka seantero dunia..heheheheeh.. Dr. Norhayati pulak, thanks sebab jadi seorang kakak yang terlalu baik utk cik diya. dan sorry jugak sebab tak dapat nak terus kekal kat situ dan tak dapat nak jadi cikgu tuisyen utk dina dan izzah :) apa-apa pun ingat hospital zimbabwe, ingat la sy ye :) . untuk Dr.Yasril plak, tersangat-sangat la trima kasih sebab sudi dengar luahkan masalah cik diya dan bagi semangat kat cik diya spanjang cik diya kje kat situ :) tak sangka sesi kaunseling hari tu adalah sesi luahan terakhir kita..lepas ni tak dapat dah nak dengar dktr panggil sy "kak gayah" :) .. Dr.Yusri...hehehehe..antara Dr yg paling sempoi kat situ...thanks sebab sudi belanja buah jambu dan sudi invite cik diya join untuk ke gym.remember dktr, jgn mngeluh yee...agak2 mengantuk pasang je lagu "hanyala,satu..satu..satu.." hehehehee...untuk Dr. Azlin, thanks jugak sebab sudi melayan karenah giler2 saya ni...thanks jgak sbb sudi bagi tnjuk ajar sy spanjang sy kje kat poliklnik tu, sy doakan dktr dpt baby yg comel :) dan sampaikan salam syg sy pada hana ye :)dan Dr.Haniza pulak, dktr awek muda :) kekalkan awek muda ye dktr..tak sangka pulak minuman awek muda yang paling pahit pernah saya rasa hari tu adalah yang terakhir untuk saya..lepas ni tak dapat dah la nak rasa minuman sepahit tu :( ..

pada staff-staff kat situ plak, kak yani,kak mas,kak ida, kak ros, kak tika, kak aina, kak bella, kak liza dan yang sewaktu dengannye, diya minta maaf sangat-sangat kalau ada tersalah perbuatan ataupun tersalah kata sepanjang diya kerja kat situ. honestly sweet moment dapat kenal korang semua. hopefully korang halalkan makan minum diya sepanjang diya stay kat sana. yang baik tu datang nye dari Allah, dan yang buruk tu datang dari diya sendiri. semua org lakukan kesilapan termasuk jugak diya  hanya insan biasa yang masih mentah dalam mencari erti kehidupan.

haa terlupa plak untuk si kumbang tu..pada azmir dengan hazril, sorry sangat-sangat sebab tak dapat nak tunaikan janji untuk tengok wayang sama-sama...janji tu inshaALLAH kita forward kan pada tahun-tahun akan datang ok :) 
 ok la setakat ni je yang mampu cik diya coretkan..nama-nama yang cik diya tak sebut kat dalam ni, diya minta maaf...rmai sangat..susah nak mngingat..doakan yang terbaik untuk diya dunia dan akhirat ye....x0x0~~~ AS SALAM :)


TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

No comments: