RUKUN TETANGGA SAYA

Wednesday, 13 July 2011

Jejalan-jalan bersama Gadis-gadis Warna

bestnye tdi g kuar jlan2 ngan dak2 umah aku zue, eina n lisa atau dikenali sbagai gadis2 warna...dh lma ktorang x spends time kuar sama2...dulu2 masa awal2 kenal dulu ktorang rapat sangat2..kuar mkan sma, tngok wyang, jalan2, n g merata2 la..

kalu time nak exam lak, kitorg mesti bersekang mata sma2 smpai kol 3, 4 pagi study kat balkoni la, ruang tamu la semata2 nak past paper exam sama2...hheheeh..bila nak kenangkan balik sume 2 syok sangat2,,,eh2..korang jgan slah phm lak..ktorang bukan gduh n x rpat dh..rpat agi..tp dsebabkan dh msuk semester 5 ni, kje semakin btmbah..s0 ktorg jrang spends time sma memandangkan ktorg ni sememang nye kelas lain2..msing2 sbuk ngan hal msing2, smpai x sempat nak luangkan msa bersma..jumpe pun kat umah je la nak gosip..hahahahah..k la mlas nak ckp bnyak2...ni nak tnjuk gmbr2 yg smpat aku snap msa kuar tdi...











TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

3 comments:

Amanina Nasuha said...

mmg best..smpai snap pic yg ntah ape2 p0wn best...heheheh

diya said...

hahaahah..tau xpe....dh cam org gile dh...x peduli dh org pndang msa 2,,,,

diya said...

hahaahah..tau xpe....dh cam org gile dh...x peduli dh org pndang msa 2,,,,