RUKUN TETANGGA SAYA

Tuesday, 6 November 2012

DAH LAMA MENGORAT DIA, HARI NI BARU DAPAT.!!

taadddaAaAaA~~~~~PERFUME MIRACLE...!!! dh lama cik diya mengorat perfume ni,at the end dapat juga sembur perfume ni kat badan cik diya.hehe..bukan mengorat lelaki ok :P actually dh lama nak beli tapi tak ada masa nak keluar pergi beli..dua tiga hari lepas masa cik diya tengah online, terdetik nak cari perfume ni dekat facebook. mana la tahu kan ada sape-sape yang buat page pasal perfume ni..cari punya cari, akhirnya cik diya jumpa satu page ni 
--------> http://www.facebook.com/ohsayagilaperfume ...cik diya pun apa lagi, terus book la..yang best nye tengah ada promotion, penghantaran pulak FREE OF CHARGE. nak tnggu apa lagi kan, pucuk dicipta ulam mendatang la (walaweyyhhh..berperibahasa plak dah)..cik diya ambil no fon agent then msj. keesokkan nya tu kebetulan keluar nak beli barang dengan housemate, cik diya terus bank in la dekat cimb bank.cik diya baru bank in hari ahad, tengahari selasa dah DAPAT..!!! sampai je kat tangan apa lagi, buka bungkusan dengan rakusnya, campak kotak kat lantai, terus sembur kat badan...bau semburan perfume tu tak dapat nak olahkan dengan kata-kata.!hahahaahaaha.....dan yang paling giler skali cik diya sembur kat dalam bilik..sembur kat bantal, selimut, cadar, tilam dannnnnnnnnnnnn....kat bantal busukkkkkkkk...sekarang bantal busuk cik diya dah tak boleh paggil bantal busuk sebabbbbbb bantal cik diya dah bau MIRACLE......!!!!.hahahahahahahahahhahah.........OHHHHHH SAYA GILER PERFUME!!!!!...toinkkk..toink..toink..toink..
ok la..cik diya nak share tu je..mana la tahu kan kalau ada sape2 nak beli perfume boleh la pergi ngorat2 dekat page yang cik diya bagi link tu tadi....cik diya rasa lepas ni nak beli perfume midnight fantasy plak :)

TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

4 comments:

Emas Putih said...

mesti wangi kan. hehehe

btw sy follow sini. Jom singgah blog sy http://www.kisahemasputih.com/

Diya Nadiya said...

yupp..mmg wangi..satu bilik ni bau miracle...heheeehe..suka sgt2...ok cik diya dh follow and now im one of your followers :)..thanks tau sbb sudi follow cik diya :)

Miss Harihays said...

Cik diya banyak mencoret ni. Cik Dita Tiut

Diya Nadiya said...

means?? x phm la