RUKUN TETANGGA SAYA

Tuesday, 26 July 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Santai Bersama BEN ASHAARI
nak j0in klik gmbar ni  Ben Ashaari di ats ye...


fuuhhhh...letihnye la hari ni..ane x nye wat lawatn kat kilang pewter atau dkenali sbgai Royal Selangor kat 2 area Setapak ni gak..pelik???? ish ktorg g sna bukn sbb nak cri keje la..g wat lawatn utk dptkan mklumat sal hazard yg terdpat kat kilang 2 smpena nak siapkan assgment OSHA..mula2 nak tergelak gak, amik kos nursing tp g wat lwatan kat kilang pewter..tp bila fkirkan subjek yg aku amik utk sem skang ni ade kaitn ngan fktor2 keselamatn dan hazard, barula aku dpt time skit objektif lwatan 2..start lawatn kol 8 pagi.gerak naik bas..best gak la..sptutnye g utk dptkan mklumat sal hazard, tp aku ngn dak2 kelas jdi taksub ngan environment kilang 2 smpai terlupa nak kumpul mklumat..g sana semata2 bgambar smpai leh wat folder..300 keping beb gmbr yg tlah bjaya di snap..makkk aiii sakan tol..kalu korang nak tgk gmbr2 yg dh aku snap 2, tgk kat fb aku..tp aku x msukkn sume la..ni aku nak tnjuk sparuh je...






TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

16 comments:

Clara said...

jom tukar link..

=)

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

jom tukar....

kalau nak komen kat entry tu kena tggu sikit sebab da sarat..hehe

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

::Princess Keymah:: said...

slam prkenalan..

jom tukar link,nak?

http://princesskeymah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

dya said...

hai..jom tukar link...saya pun dah join..hehe

dya said...

hai..jom tukar link...saya pun dah join..hehe

Pn. Sheila said...

sudi tukar link dgn sy... jom singgah sini

http://putributterflypunyablog.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Lulu Caldina said...

minat tak?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

diya said...

ok sume diya minat..jom tukar..tp bg diya msa k..kalu diya free ptg sikit diya on blik blog ni..skang kat kelas agi ni..

Mr.Bun and Mrs.Gem said...

sudi exchange link? do reply okay. will list u in Celoteh Jari Jemari.

http://mrandmrsgembun.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

diya said...

ok diya dh masukkn sume link kat blog korang sume...gotcha..toink..toink..toink...

Nizam Ijam said...

saya da letak da awk dlm bloglist :)

jangan lupa letak balik k :)

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

diya said...

ok no hal la 2..hehe

Qaseh said...

follow awak
jom suka sama suka

http://dqaseh2u.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Muhamad Zaki khairul said...

singgah dari segmen abg ben. jom tuka-tuka bloglist ! :)

Fad said...

hai!!!cf dtg ni...hehe..jom tukar link..dah follow gak..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html