RUKUN TETANGGA SAYA

Tuesday, 26 July 2011

SEGMEN PUTUS CINTA SIRI 2



mesti korang ckap dak ni agi j0in..satu entry dh r..hahaha..ah aku x kira..aku nak gak join agi skali..sy0k gak cite kisah2 ptus cinta ni..kisah yg aku nak cite ni, kisah sal first love aku..aku menggelupur nak cite sbb tgk mmber2 yg lain dok sbuk cite sal kisah dorang msa sek..aku je cite sal zman aku yg skang ni..so nak gak pulun agi skali..heheh...eh tpi jgn fkir aku ni bnyak pkwe lak..addoii korang ni...positif thinking k..setiap mnusia rasa ingin disyngi dan mnyayangi,right?? haa cam 2 gak la aku..aku pun mnusia bese cam korag gak, ade hormon yg dirembeskan yg watkan aku ade prsaan syg kat org..(mcm xde kna mngena je)
iipbermula la kisah putus cinta di saat angin sepoi2 x pham bahasa...aku mngnali jejaka ensome ni msa darjah 3..makk aii..gedik nye ko diya..!! eh bese r 2..pompuan matured umr 9 thun kot (drjah 3)..tp msa 2 aku  x couple agi r ngn mamat 2..aku start couple msa drjah 5 smpai la umr18thun..fuhhh...lma gile beb...tp spnjang thun2 bcnta 2, ptus couple la..bak kta org adat resam bcinta la ktakn..hehe..msa 2 bcinta ngan mamat 2 aku gelarkan sbgai cinta monyet..sbb muda agi kan msa 2..jerwat muka pun nak xnak je tmbuh...bcinta punye la lma, ending dia ptus gak..mgkin sbb jarak ktorang kot..ditmbah plak ngan "dia" yg dh mula brubah sikap..besela kan..mnusia ni nak brubah jap je..tmbah2 pas tgok pompuan dahi jendol...jendol???.eh2 cilap lak..dahi licin..hahaha..skang ni aku ngan dia mmg dh lost contact..aku dgr2 cite dia smbung bljar kat2 area tmpt aku ni gak..shah alam kalu x slap..bcinta balik???? eh x mgkin la..sbb aku kan dh ade pencuri hati skang..mmgla org ckp nak lupakan first love take a long time..tp jnis aku ni, kalu aku setia kat org 2, tp org 2 lak wat cekodok masin yg jual x laku ngan aku, jgn hrap la aku nak kenang dikau dlm hidupku..skang aku dh temui cinta baru..aku dh xnak knali cinta ni sbgai cinta monyet tp aku nak knali cinta ni sbgai cinta toink...toink....heheheeh....
iipactually pe yg dh jdi ngan hbungn aku ngn first love 2 buknla dsbbkan kesilapn jrak pemisah, tp dsebabkan dua hati yg sukar utk diubah..phm x pe yg aku nak mksdkan ni??kalu x phm korang wat2 la phm sbb aku xleh nak trangkn kat sni..anti watkan entry ni mnjadi pnjang lebar dan kontot..hahahaha.tp sume pngalaman cinta yg penah aku alami stakat ni tol2 mngjar aku erti mngenali hati laki yg senget dan benget...k la nak melawat facebook aku lak..toink..toink..toink..toinkkk

TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

2 comments:

Mr.Bun and Mrs.Gem said...

mesti ada siri 3 kan ?? hehehe

diya said...

siri 3 watak ketiga ni x wat hal agi...hahahahahah