RUKUN TETANGGA SAYA

Monday, 25 July 2011

SEGMEN PUTUS CINTA




Member aku join segmen ni, aku pun nak gak pulun..ok straight forward je sbb xleh pnjang2 kan..
bermula la kisah putus cinta aku  ngan sorang mamat ni..ni lebih  kurang kesinambungan entry2 yg sblum2 ni la..
orang2 kata mngenali,mencintai,dan mngasihi sseorang 2 mmg indah...tp bg aku sume 2 mnyakitkan sbb aku frust hampir ttonggeng kat jln raya ngan sorang mamat ni..

niat hati dtang nak buat surprise di pagi yg indah 25 may 2011 utk celebrate belated besday ngan anniversary ktorg,siap bwak kek agi 2 weyh..secret recipe lak 2.jgn main2..hehe...dan ditemani sorang mmber akrab aku..nape ajk mmber??? gile korang aku nak g umah laki sorg2..silap2 aribuln kawin kering bsah lembab la ktorang..hehe..tp alangkah terkejut nye aku bila melihat seorang gadis yg berpkaian seakan2 baju tido lengkap sedang membuka pintu selepas aku mngetuk pintu umah..makk aiii...ase nak tsunami kali ke 20juta +10juta = 30juta je msa 2...!!(dh msuk sbjek matematik ni)! pompuan 2 lak siap ngaku agi dia 2 awek laki 2 n ngan bagga ckp dorg nak kawin next year..

ase nak toink..toink..toink je dgr sume 2..hbis pe mkna mamat 2 nak anta mak dia masuk merisik aku bulan 6 anti????dan pe mkna aku setia ngan dia sethun lebih ni??? perrgghhhh...hebat giler penerajang dari mamat 2... ase leper terus muka aku msa 2....

sbuln plus plus gak la aku mnderita nak lupakn mamat 2..acecewaahhh...tp nsib baik la org skeliling aku ade..support aku n ade kat sisi aku spnjang aku dlm proses nak lupakan mamat yg ala2 xde perut dan organ dlman 2..hahaha...skang aku dh ok ngan hnya bekalkan satu ayt dri someone iaitu "ade yg lbih baik kat luar sna yg perlukan kasih,cinta.sayang dan setia ko..." hbis dh cite.eh jap2..msti korang ttanya2 spe laki dlm blog aku ni kan?? haa ni la pencuri hati aku skang...heheh..k.g dlu..toink..toink...toink...
TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

6 comments:

adamainaa.com said...

Assalamualaikum.

baru lagi kes ni ya.. sabar2. dugaan hidup ni. yg saya geramnya, perempuan tu ish ish . dah mula nak fikir negatif ni.

takpe2, ada hikmah disebalik apa yg terjadi. ^__^

kalau tak kisah, saya nak gunakan kisah ni utk segmen saya di radio online. boleh kan? saya nak kongsikan kisah ni dgn pendegar radio online camfrogfm. hehe

diya said...

yup still agi baru..tp sy dh ok skang..2 la guna ade kwan kan..susah senang dorang ade je kat sisi kite..contoh cam kwan2 sy ni la..hehe..never mind la kalu nak share sal kisah ni kat rdio...by the way thanks a lot to be my cabuk blog follower...hehe

diya said...

eh sorry encik adamainaa..lupa nak jwab salam..waalaikumussalam... :)

diya said...

eh sorry encik adamainaa..lupa nak jwab salam..waalaikumussalam... :)

AIEN NOT ALIEN said...

bagus2..hati telah dicuri semula..hihi.. kelakar la baca cik diya ni, cara cik diya cerita kisah lara tu..hihi..

ada yang lebih layak dapatkan cinta, kasih & sayang dari diya...tuuu.. si pencuri hati diya...hehe..

diya said...

hehehe..thanks cik aien..mlas la diya nak spoil kan mo0d pembca entry diya ni..thats why diya wat ayt cam ala2 toink..toink..hehe...past is past..so diya x nak yg bca kisah diya ni, rsa pe yg diya ase.ckupla diya sorang...hehehe