RUKUN TETANGGA SAYA

Thursday, 16 June 2011

CINCIN DI JARI LELAKI

haaaaa.....tajuk kali ni mesti korang terniat nak baca entry aku ni kan..j0m2 kite godam sme2 pe yg sebenarnye aku nak ngarut kat sini...actually pe yg aku nak cite kat sni berdasarkan pengalaman yg jadi kat member2 sekeliling aku, n tmasuk gak ngn aku n  ngn khidupan seharian org yg sedang hot bcinta..hehe
 aku nak bg sikit petua yg agak ntah pape kat pasangn yg tengah hot bcinta..pas ni kalu korang kuar date ngn balak korang, try ushar kat jari dia..x kira la jari kaki ke, jari tngan ke.

try tgok de x cincin yg korang x kenal...mksud aku cncin yg bukn dri pmberian korang la...
try mntak balak korang buka n korang cek blkang cncin 2...woiiii....aku bukn suh cek cncin 2 bpe belas karat atau ori x ori cncin 2...waduuhhh...waduuhh...aku kahak gak korang ni... aku suh korang cek blkang cncin 2 ada tulis nma spe2 x..ane r tau nma ex dorang ke kan..so start dri stu pndai2 la korang fkir spe sbenarnye korang kat ati balak korang 2 ek...sbb laki ni kalu dia dh syg kat ssorang pompuan 2, msti dia akn smpan bnda yg ada kenangan ngn pompuan 2....sbb........ ah mlas r nak cte...k la ye, 2 je la petua yg aku nak share kat korang..hahahahahahahah...bubye
TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

4 comments:

syahirah hanim said...

sal ko malas lak nak citer nad . ak semngat nak denga . eh . nak baca . haha

diya said...

hahahahah..aku mlas cte sbb 2 berkaitan ngn mamat berlainan kutub yg aku penah cte kat entry yg sblum ni.....mlas r nak ungkit sal dia dh..heheheh

syahirah hanim said...

huhu . tape lah . ak paham ! ko ok dah ~~ ? (tetibe)

diya said...

ko tgk blog aku cmne??? sume kish yg ok2 kan..so aku ok la 2..u know me amoi..hahahahahah