RUKUN TETANGGA SAYA

Wednesday, 15 June 2011

KEKURANGAN YANG MEMBIMBANGKAN

entry kali ni aku ase nak sies skit..sbb aku rsaukan something..pendekkan cte..actually aku ni x tau pe kehendak n kemahuan diri aku sndiri..skang ni pe yg aku tau aku dh berjaya lenyapkan mamat berlainan kutub 2 dri terus mmbayangi perjalanan hidup aku...mgkin sume ni jadi sbb kehadiran Mr.F kot...dia dh bnyak wat aku lupakan serba sdikit kenangan aku ngn mamat berlainan kutub 2..and maybe dia dh pun wat aku fallen in love ngn dia :)
 skang ni aku x nak persoalkan bnda ni terlalu cepat atau x sbb aku nak bg peluang kat diri sndri..smpai bila aku nak bermain ngn perasaan aku sndri..nak biarkan sume peristiwa hitam 2 mghantui aku???nangis airmata drah pun kjadian ngn mamat berlainan kutub 2 dh hmpir 3mggu berlalu..s0 perlu ke aku ratapi agi peristiwa hitam yg bukan aku puncanye???? perlu ke???? aku ase x sama sekali....aku perlu teruskan hidup untuk kecapi impian n kebahagiaan yang aku nak...aku pun layak untuk ase 2 sume...

ok berbalik pada tajuk..actually aku tkut x dpt jdi yg tbaik utk Mr.F..sbb dia terlalu baik utk aku..aku tkut x dpt nak happykan dia cmne dia dpt dri yg sbelum ni..dan yg penting, dia bleh time ke segala kekurangan dan kelemahan aku????? segala kekurangan dan kelemahan aku watkan aku bimbang utk terus bagi peluang kat diri sndri...

TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

2 comments:

akmarmansor said...

aku tak sabar nak dgr cite ni . haish ! cpt la msk sem bru . HAHA :P

diya said...

msa 2 aku dh lupa sume cite2 ni..hahahaha