RUKUN TETANGGA SAYA

Tuesday, 14 June 2011

NALURI SEORANG IBU

tengok dri tajuk mesti korang tertanya2 pe benda la yang diya ni nak ngarut kat entry kali ni kan?? 
ok cite dia cmni....pgi tadi aku ngn mak bru je smpai penang umah akk aku..tengah2 dok lepak n borak2 ngn mak n akk aku, tbe2 akk aku bwak kuar baju2 baby...

eh bukn untuk aku la...aku kawin pun x agi..2 baju2 baby ank akk aku la..dia nak bersalin 17.7.2011..first pregnancy..dan ank sdra aku yg ke 14..rmai??? msti r...dh guna formula yg btul..hahahahahahaah....

bbalik pada bju2 baby tdi...mak aii cntik giler r baju2 baby...geram lak aku tngok...tmbah2 lak wrna fvrite aku BIRU..!!.ase cam nak amik je pkai..tp aku ni saiz pe kan..so aku sedar bab2 2..hehe..
tngok baju2 baby 2 timbul la naluri keibuan aku..(ulat bulu dh naik daun..!!)..aku ni tgok je rock & roll, tp ati R & B ngn balada 2..start dri situ aku dh berangan mcm2..

anti kalu ada ank nak beli serba serbi biru..ah lantak r ank laki ke pompuan ke...jnji ikut selera aku BIRU..!!
future husband????? o0psss...sorry x leh mention agi kat sini..anti x gempak la....actually still mencari agi yg tol2 ssuai kat ati ni..x nak jadi pisang berbuah 666kali..hahaahaa...2 cite lama..xnak ungkit..!!

ala korang tggu je la...one day aku akn show gak spe future husband aku kat sni k...
still young????? thats corret..tp x slah kan..dri angan-angan 2 la leh jdi cita-cita..muahahahahhaah,,,,
x salah kan nak berangan sekali-sekala...nak hilangkan boring...best gak...

TQ sebab sudi baca entry cik diya. Jgn lupa like and share ok :)

4 comments:

Addin Shah said...

aku lagi ramai anak sedare!HAHAHA

diya said...

dh hg pun rmai sibling...tp yg syok nye thun ni aku dpt dua org ank sdra baru..hahahahaahah

Mr.Bun and Mrs.Gem said...

cantik blog awak . nice ! rajin2 lah singah blog saya =)

diya said...

hahahah...mesti la cntik..sbb fiona yg watkan.hehehe